Terug naar profiel Contactpersoon voor... - dr. M (Martijn) Bekker Pagina's FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige producten door AI-gestuurde fermentatie FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige producten door AI-gestuurde fermentatie - WUR FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige... Reproduceerbare opschaling van precisiefermentatie processen Reproduceerbare opschaling van precisiefermentatie processen - WUR Reproduceerbare opschaling van precisiefermentatie processen Precisiefermentatie... Fermentatietechnologie voor duurzame chemicaliën en voedingsingrediënten Fermentatie voor duurzame productie van specifieke chemicaliën en voedingsingrediënten in plaats van fossiele grondstoffen. Nieuws Lekkere plantaardige alternatieven creëren met FLAVOUR-AI, een AI-gestuurde screeningbenadering voor fermentatie 5 november 2024 | Lekkere plantaardige alternatieven creëren met FLAVOUR-AI, een AI-gestuurde screeningbenadering voor fermentatie - WUR Nieuws Lekkere...