Terug naar profiel
Projecten - dr.ir. GG (Gertrude) Zeinstra
-
Ouderparticipatie bij voedseleducatie op KDV en de basisschool
Ouderparticipatie bij voedseleducatie op KDV en de basisschool - WUR Project Ouderparticipatie bij voedseleducatie op KDV en de basisschool Gezonde en... -
Evaluatie zadenactie op basisscholen + kinderopvangcentra
Evaluatie zadenactie op basisscholen + kinderopvangcentra - WUR Project Evaluatie zadenactie op basisscholen + kinderopvangcentra Het programma Jong... -
Meten Effectiviteit Smaaklessen
Meten Effectiviteit Smaaklessen - WUR Project Meten Effectiviteit Smaaklessen Gezonde en duurzame voedingspatronen zijn essentieel voor de gezondheid... -
Visual cues houdbaarheid real-life pilot
Visual cues houdbaarheid real-life pilot - WUR Project Visual cues houdbaarheid real-life pilot De centrale vraag van dit project is of het toevoegen... -
Evaluatie toolkit groenten en fruit beleid op school
Evaluatie toolkit groenten en fruit beleid op school - WUR Project Evaluatie toolkit groenten en fruit beleid op school Ondanks de... -
Accreditatie van interventies op schooltuinen en boerderijen
Accreditatie van interventies op schooltuinen en boerderijen - WUR Project Accreditatie van interventies op schooltuinen en boerderijen Vanuit de... -
Inventarisatie voedseleducatie leeftijdsgroep 18-24jaar
Inventarisatie voedseleducatie leeftijdsgroep 18-24jaar - WUR Project Inventarisatie voedseleducatie leeftijdsgroep 18-24jaar Deze verkenning gaat om... -
Effect schoolmelkprogramma op de drankenconsumptie van kinderen
In 2021 onderzocht Wageningen Food & Biobased Research de effecten van het Schoolmelk-programma. Het onderzoek - uitgevoerd in opdracht van JOGG... -
Houdbaarheids-iconen op verpakking tegen voedselverspilling
Houdbaarheids-iconen op verpakking tegen voedselverspilling - WUR Project Houdbaarheids-iconen op verpakking tegen voedselverspilling Nederlandse... -
Groente en fruit op het kinderdagverblijf
Groente en fruit op het kinderdagverblijf - WUR Project Groente en fruit op het kinderdagverblijf Wageningen Food & Biobased Research is samen met...