Terug naar profiel Contactpersoon voor... - J (Joost) Blankestijn Pagina's FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige producten door AI-gestuurde fermentatie FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige producten door AI-gestuurde fermentatie - WUR FLAVOUR-AI: Smaakoptimalisatie van plantaardige... Safety and Shelf life by Design Safety and Shelf life by Design - WUR Safety and Shelf life by Design Microbiële besmettingen kunnen een grote bedreiging vormen voor de... Optimalisatie van productie van microbiĆ«le voeding en probiotica op laboratoriumschaal Optimalisatie van productie van microbiële voeding en probiotica op laboratoriumschaal - WUR Optimalisatie van productie van microbiële... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... 12Volgende Nieuws Lekkere plantaardige alternatieven creĆ«ren met FLAVOUR-AI, een AI-gestuurde screeningbenadering voor fermentatie 5 november 2024 | Lekkere plantaardige alternatieven creëren met FLAVOUR-AI, een AI-gestuurde screeningbenadering voor fermentatie - WUR Nieuws Lekkere...