Terug naar profiel Contactpersoon voor... - prof.dr.ir. P (Pieter) van 't Veer Nieuws Voor hetzelfde geld eet Nederlander gezonder én milieubewuster 27 maart 2024 | Gezonder eten en de uitstoot van broeikasgassen met een kwart verminderen: het kan als we meer plantaardig in plaats van dierlijk voedsel eten. Beleidsmakers en voedingsindustrieën verantwoordelijk om de wereld duurzaam te voeden 13 juni 2023 | Voor gezonde voeding binnen de grenzen van de planeet zijn fundamentele veranderingen in onze voedselsystemen essentieel. Culturele en economische... Eén dag vlees en zuivel vervangen bespaart ruim 40% uitstoot van broeikasgassen 9 maart 2023 | Eén dag vlees en zuivel vervangen bespaart ruim 40% uitstoot van broeikasgassen - WUR Nieuws Eén dag vlees en zuivel vervangen bespaart... 'De consument speelt een sleutelrol in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen' 13 september 2018 | Is er een manier om voedselproductie duurzamer te maken en tegelijkertijd mensen te stimuleren om gezonder te eten? Kunnen kleine aanpassingen aan ons...