Terug naar profiel
Projecten - dr. MH (Monique) Vingerhoeds
-
Interventies voor consumenten om watergebruik en voedselverspilling te verminderen
Interventies voor consumenten om watergebruik en voedselverspilling te verminderen - WUR Project Interventies voor consumenten om watergebruik en... -
Preventive health
Preventive health - WUR Project Preventive health Empowering health through WUR capabilities on prevention - HEAPR Last year an inventory was... -
Verbetering van de sensorische ervaring van vleesvervangers
De overstap naar een meer plantaardig dieet kan gunstig zijn voor zowel de planeet (milieu impact, duurzaamheid) als voor de mens (gezondheid). Met... -
Food for vigilance
Food for vigilance - WUR Project Food for vigilance A growing number of professionals work outside regular office hours, many of them in a type of job... -
Making use of flavours to increase consumer acceptance of novel healthy food products
Making use of flavours to increase consumer acceptance of novel healthy food products - WUR Project Making use of flavours to increase consumer... -
Stimuleren van groenteconsumptie bij jongeren
Om de groenteconsumptie substantieel te stimuleren bij jongeren (12-18 jaar) met een lage sociaaleconomische positie, is er behoefte aan een sterke...