Terug naar profiel
Projecten - ir. MCJ (Miriam) Quataert
-
Plant emulsions
Om bij te dragen aan de toenemende vraag naar smakelijke, gezonde en duurzaam geproduceerde plantaardige producten werkt Wageningen University &... -
Assessment of responsible choices for healthy and safe food
Assessment of responsible choices for healthy and safe food - WUR Project Assessment of responsible choices for healthy and safe food The overall aim... -
Healthy Products and Consumers
Healthy Products and Consumers - WUR Project Healthy Products and Consumers In this project available expertise on sugar reformulation will be made... -
Vervolgproject “Actieteam Verbetering Productsamenstelling”
Binnen dit vervolgproject worden MKB bedrijven met praktische technologische kennis ondersteund tijdens het verbeteren van de productsamenstelling.... -
Pilot project "Actieteam verbetering productsamenstelling"
Dit pilot project behelst dienstverlening aan 20 bedrijven door relevante experts uit het werkveld, met als doel om de industrie te ondersteunen met... -
Productontwikkeling: MacuView, functionele zuiveldrank in poedervorm
Wageningen UR Food & Biobased Research ondersteunde het bedrijf Newtricious R&D bij de ontwikkeling van een lang houdbare zuiveldrank tegen...