Cursusinformatie ontvangen Door dit formulier te verzenden ontvangt u informatie over het door u gekozen programma vanaf het moment dat deze weer openstaat voor registratie. Selecteer een cursus* Selecteer een cursus Advanced Strategies for Sustainable Management Blended Course Managing Public Space: Time and Scale Conference Personalised Nutrition & Health Course Advances in feed evaluation sciences Course Challenges in Today's Poultry Nutrition Course EU Farm to Fork Food Laws Course Greenhouse Horticulture: Crop Protection and Integrated Pest Management Course Gut health in pigs and poultry Course Incubation Biology and Hatchery Management Course Postharvest Technology Course Public Space and Transitions: Planning, Design and Management Course Successful Dairy Heifer Rearing Course The Proteins of the Future Course on Aquatic Effect Assessment of Plant Protection Products Cursus Economisch inzicht in de varkenshouderij Cursus Gastronomie van de toekomst: de wetenschap achter smaak en voeding Cursus Listeria Cursus Methodologie voor voedselconsumptieonderzoek Cursus Pikgedrag bij leghennen Cursus Rundveevoeding Cursus Samen werken aan transities in de openbare ruimte Cursus verbeteren voeding en beweging bij kankerpatiënten DL Online Course Scientific Diving -Theory Deforestation-Free Supply Chains - EMMA4EU Driving Change: Sustainable Innovation through Individual Coaching and Collaborative Workshops Getting Started with R for Plant Breeding Hands-on Novel Sensing Technologies and Chemometrics Integrating Sustainability into Organizational Strategies and Operations Leefstijlverandering in preventie en zorg Masterclass Living Soils Meat analogues technology and science Milieu-impact in de voedselketens Online Course Data-Driven Agri-Food Business Online Course How Mother can Influence Offspring Online Course Refrigerated Transport Technology Online Course on Exposure Assessment of Plant Protection Products for Ground and Surface Water Online Summer School Dairy Nutrition and Health Online Winter School From Farm to Fork: New Technologies and Trends Online course Greenhouse Horticulture ReGeNL Resilient & Sustainable EU Food system - East West connected Rundveevoeding Samen de eiwittransitie versnellen Seminar Data-Driven Biodiversity Seminar EU Farm to Fork Food Laws Seminar Personalised Nutrition and Health Seminar Robotica in agrifood business Stikstofproblematiek, waterkwaliteit en broeikasgasemissies in de landbouw Summer School Biotechnology, Agriculture and Food Summer School Climate Information for Adaptation Summer School From Farm to Fork: New Technologies and Trends Summer School Green Genetics Summer School Green Genetics Summer School Greenhouse Horticulture Summer School Insects as Food and Feed Summer School Space Farming: Food for Mars and Moon Symposium Gezonde, duurzame voeding en leefstijl voor kinderen Towards Net-Zero Dairy Supply Chains Vertical Farming Voedselwetgeving Webinar Towards net-zero dairy supply chains Welzijnsspecialist in de varkenshouderij cursus test Naam* Voornaam* Achternaam* Uw email adres* Privacy* Ik stem in met de verwerking van mijn persoonsgegevens voor bovenstaand doel. Op deze verwerking is de privacyverklaring van WUR van toepassing. Lees de privacyverklaring Linkedin Whatsapp Twitter Email