![Cursussen en trainingen voor professionals, postacademisch onderwijs](/upload_mm/1/3/d/44b66759-949a-49b9-8f2d-cdf7a5ccc502_shutterstock_193539209_conferentie_spreker_627a30b2_750x400.jpg)
Cursussen
Cursussen en trainingen voor professionals in de expertise gebieden van Wageningen University & Research, ontwikkeld en georganiseerd door Wageningen Academy.
Programma's Wageningen Academy A-Z
A-K
- Analyse op locatie
- Beeldanalyse technieken voor het fenotyperen van planten
- Besluitvorming en participatie voor beheerders
- Blootstelling gewasbeschermingsmiddelen
- Darmgezondheid van varkens en pluimvee
- Data gedreven agri-food business
- Data gedreven biodiversiteit
- Diervoeders
- Duurzaam verpakken
- Duurzame en gezonde voeding
- EU-beleid voor landbouw, voedsel en groen
- EU Farm to fork wetgeving
- Executive MBA in food & agribusiness
- Effecten gewasbeschermingsmiddelen
- Gastronomie
- Glastuinbouw
- Incubatie biologie en broederij management
- Insecten als voedsel en veevoeder
K-P
- Kalver opfok
- Klimaatadaptatie in stedelijke gebieden
- Koeltransporttechnologie
- Bewaring van vers fruit
- Landbouw
- Leefstijlverandering in preventie en zorg
- Leergang Managing Public Space
- Listeria
- Nageslacht
- Na-oogsttechnologie
- Personalised nutrition and health (EN)
- Optimaliseren voeding en beweging bij Kankerpatiënten
- Pikgedrag bij leghennen
- Plant pathologie & entomologie
- Plantenveredeling (zelfstudie)
- Plantenveredeling (12 mastercursussen)
- Pluimveevoeding
- ProMuscle in de praktijk
P-Z
- Robotica in de voedingsindustrie
- Rundveevoeding
- Samen werken aan transities in de openbare ruimte
- Sensorisch onderzoek
- Substraatteelt
- Stikstof
- Stressvrij omgaan met de koe
- Toegepaste statistiek
- Toekomstgericht kwaliteitsmanagement
- Toekomst verkennen voor beheerders openbare ruimte
- Validatie van chemische methodes
- Varkensproductie
- Voeding voor basisschoolkinderen
- Voedselconsumptieonderzoek
- Voedselomgeving voor gezonde duurzame voeding
- Voedseltechnologie (21 mastercursussen)
- Voedselwetgeving
- Zuivel, voeding en gezondheid
- Vleesvervangers
- Wetenschappelijk duiken -theorie
Bekijk het volledige aanbod per type
Waarom een cursus of training volgen?
Excellente kwaliteit staat centraal bij de programma's die ontwikkeld en verzorgd worden door Wageningen Academy. Deelnemers krijgen de laatste ontwikkelingen, kennis, inzichten, praktische tips aangereikt en indien van toepassing praktische vaardigheden aangeleerd.
Today's knowledge, tomorrow's business
- Excellente programma's
- Experts van Wageningen University & Research
- Gastcolleges door experts uit de praktijk
- De laatste inzichten, ontwikkelingen en vaardigheden
- Inspiratie en leren van elkaar
We bieden ook Summer Schools aan voor BSc/MSc studenten;
Agenda Wageningen Academy
-
Mastercursus Advanced Food Physics - Rheology and Fracture of Soft Solids
-
Plant Breeding and Selection: Basic Principles and Methods
-
Gastronomie van de toekomst: de wetenschap achter smaak en voeding
-
Leefstijlverandering in preventie en zorg
-
Plant Breeding: Germplasm and Seed Technology
-
Enzymology for Food and Biorefinery: Carbohydrases and Kinetics
-
Plant Breeding: Breeding for Resistance
-
Mastercursus Advanced Food Microbiology - Tools for Safety Management
-
Mastercursus Advanced Biochemical Analysis of Foods - Product Composition
-
Voedselwetgeving