Terug naar profiel
Projecten - ir. MJG (Marieke) Meeusen-van Onna
Actief in projecten rondom "duurzaam en gezond voedsel" en biobased economy. Consumentengedrag duurzaam en gezond voedsel: wat eten consumenten, waarom, hoe te beinvloeden en welke effecten hebben interventies? Daarnaast biobased economy: hoe nieuwe duurzame, rendabele agroketens te bouwen aansluitend bij de wensen en perceptie van maatschappij en consumenten?
-
True Price – van Inzicht naar Actie
Voedselproductie gaat gepaard met maatschappelijke kosten die niet in de voedselprijzen zijn verdisconteerd. In de PPS Echte en Eerlijke Prijs voor... -
Governance Tools in practice
Governance Tools in practice - WUR Project Governance Tools in practice In dit project ontwikkelen we tools waarmee actoren (i) het transitieproces... -
Implementatie van voedingsinterventies in intramurale zorginstellingen en horeca
Implementatie van voedingsinterventies in intramurale zorginstellingen en horeca - WUR Project Implementatie van voedingsinterventies in intramurale... -
Naar gezonde en duurzamere winkels
Naar gezonde en duurzamere winkels - WUR Project Naar gezonde en duurzamere winkels De aanleiding voor het project is dat Nederlandse consumenten niet... -
Implementatie van voedingsinterventies in intramurale zorginstellingen en horeca
Gezonder eten draagt bij aan het beperken én voorkomen van voedingsgerelateerde ziekten. Het zorgt voor een betere kwaliteit van leven en... -
Biofit
Biofit - WUR Project Biofit Bio-energie is een essentiële vorm van hernieuwbare energie en leverde naar schatting 60% van de productie van... -
Naar gezondere en duurzamere winkels
Nederlandse consumenten eten niet gezond genoeg, daardoor is het risico op voedingsgerelateerde ziekten groot. Dit kost de maatschappij geld en... -
AF-16106 Food, value en impact
AF-16106 Food, value en impact - WUR Project AF-16106 Food, value en impact Zowel de agrifood- als de tuinbouwsector benadrukt in haar...