Training
Als onderdeel van Wageningen University & Research beschikt Wageningen Food Safety Research over uitgebreide ervaring in het verzorgen van maattrainingen op het gebied van voedselkwaliteit en -veiligheid.
Veel soorten trainingen
U kunt bij ons terecht voor veel soorten trainingen. Denk aan:
- bestaande- en nieuwe laboratoriumanalyses voor voedselkwaliteit en -veiligheid;
- verbeteren en valideren van analysemethodes;
- implementeren van kwaliteitssysteem in het lab;
- laboratoriumbeheer en -veiligheid;
- opzetten van monitoringsplan voor voedselveiligheid;
- opzetten van nationaal laboratoriumsysteem;
- wetgeving gebaseerd op voedselveiligheid.
Voor wie
Wij verzorgen trainingen voor:
- (inter)nationale overheden;
- (inter)nationale bedrijven in de voedingsmiddelensector;
- (inter)nationale laboratoria.
Trainingen op maat
Onze in-company trainingen worden volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Samen maken we een programma waarbij de inhoud van de cursus naadloos aansluit op de opleidingsvraag. In-company trainingen kunnen plaatsvinden in de laboratoria van WFSR, maar ook bij de klant zelf. De docenten van WFSR geven de cursus dan in uw eigen laboratorium met behulp van uw eigen voorzieningen. Door de apparatuur van de klant te gebruiken, kan deze de kennis sneller en efficiƫnter in praktijk brengen.
Waarom training volgen bij WFSR?
- Maatwerk: onze trainingen zijn volledig afgestemd met de klant. Samen kijken we naar de behoeften waardoor doelen sneller worden bereikt.
- State-of-the-art faciliteiten: oOnze trainingen kunnen plaatsvinden in onze geavanceerde laboratoria die zijn voorzien van hoogwaardige analyseapparatuur. Bij veel van de huidige detectietechnieken wordt gebruik gemaakt van massaspectometrie.
- Deskundige trainers: onze trainers zijn experts op hun vakgebied en delen graag hun kennis en ervaring.
- Actuele kennis: als nationaal en internationaal onderzoekslaboratorium heeft WFSR contact met nationale en Europese beleidsmakers en regelgevende
- Interactieve leeromgeving: door de hoge mate van interactie tijdens de cursus kunnen deelnemers ervaringen en tips met elkaar uitwisselen.