Alumnibijeenkomst
Symposium Toekomst van zuivel in Nederland, navigeren door duurzaamheidsuitdagingen
Afgestudeerden van de studierichtingen Melk en Zuivelbereiding en Levensmiddelentechnologie (specialisatie zuivelwetenschappen) zijn van harte welkom bij het symposium en tevens reünie.
Symposium "Toekomst van Zuivel in Nederland: navigeren door duurzaamheidsuitdagingen"
Vrijdag 24 mei 2024 vindt het symposium met als thema Toekomst van Zuivel in Nederland: navigeren door duurzaamheidsuitdagingen plaats. Het is een mooie gelegenheid om bijgepraat te worden over actuele ontwikkelingen en voormalig studiegenoten en Wageningers met dezelfde interesses te ontmoeten.
Programma
14.30 | Ontvangst met koffie en thee | ||
15.00-15.30 | Kasper Hettinga | Hoogleraar Dairy Processing & Functionality WUR | Navigating the Future in Dairy |
15.30-16.00 | Alfons Beldman | Senior Onderzoeker Melkveehouderij, Duurzaamheid en Ondernemerschap WUR | Trends en ontwikkelingen in de melkvee- en zuivelsector vanuit agrarisch economisch perspectief |
16.00-16.30 | Willem van der Schans | Melkveehouderij en Zuivelbedrijf Den Eelder | Hoe ziet duurzaamheid eruit voor een boerderij zuivelaar in de toekomst |
16.30-17.30 | Duurzame Campustour | Startpunt receptie bij Atlas | Eindpunt bij Forum |
17.30 | Vertrek naar Onder de Linden | Haagsteeg 16, 6708 PM Wageningen | Parkeren kan bij de huisarts naast Onder de Linden aan de Haagsteeg, in de Leeuweriksweide voor het restaurant of op het bedrijventerrein aan de overkant bij Noldus, Nieuwe Kanaal 5. |
18.00 | Dinerbuffet |
Kosten
De kosten bedragen € 55,- waarvan € 20,- voor het symposium inclusief Campustour en € 35,- voor het diner.
Deel het in je vriendenkring
Omdat we niet zeker weten of alle post- of e-mailadreswijzigingen altijd zijn doorgegeven, vragen we u om eventuele bekende Zuivelaars in uw vrienden- en bekendenomgeving ook op de hoogte te stellen van deze uitnodiging. Graag tot ziens op vrijdag 24 mei a.s.!