Publications of the Global Nutrition Group
Researchers of the chair group Global Nutrition publish on a regular basis in scientific journals, professional journals, scientific and popular books, and proceedings.
Our publications
-
Towards sustainable Dutch diets : From research to policy
Wageningen University. Promotor(en): P. van ’t Veer, co-promotor(en): E.H.M. Temme, S. Biesbroek - Wageningen: Wageningen University - ISBN: 9789463439725 -
Een wereld zonder overgewicht?
-
Luiden de nieuwe afslankmiddelen een wereld zonder overgewicht in?
-
'Fruit kun je beter kauwen dan drinken'
-
Photovoicing versus Protein Food Frequency Questionnaire: Differences and Similarities in Measuring the Protein Intake of Community-Dwelling Older Adults
In: Proceedings The 14th European Nutrition Conference FENS 2023 - MDPI -
One in eight Dutch people is obese
-
Is de airfryer echt veel gezonder dan friteuse? Dit zeggen de experts
-
Diets in Dutch hospitals : Setting the scene for healthy, protein adequate, and sustainable menus
Wageningen: Wageningen University & Research -
Gezonder en duurzamer eten hoeft niet duurder te zijn
-
Eiwitkwaliteit en milieu-impact van ziekenhuismenus
Wageningen: Wageningen University & Research