Back to profile
Ancillary activities - prof.dr.ir. RM (Remko) Boom
-
01-09-2024/01-09-2028
De Wetenschappelijke Adviesraaad adviseert Vivici over wetenschappelijke ontwikkelingen op het veld van Vivici (preciseifermentatie van zuiveleiwitten), en adviseert Vivici op wetenschappelijk gebied op haar onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten. Vivici BV -
01-05-2024/01-05-2026
Mijn rol is om DSM-Firmenich te adviseren aangaande hun wetenschappelijk onderzoek en innovatie. DSM -
01-01-2024/Present
ARFST is a Journal on Food Science and Technology that publishes reviews on specific topics. It is published by Annual Reviews, a non-profit publisher. As part of the editorial committee I co-advise on subjects and authors to be invited to submit to the Journal. I also review the manuscripts submitted, and advise on acceptance and changes. Annual Reviews in Food Science and Technology -
01-01-2023/01-01-2028
De functie betreft een aanstelling als bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Kopenhagen, bij het departement of Food Science (UCPH-FOOD). Het werk behelst het met enige regelmaat in Kopenhagen deelnemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs en onderzoek, op het gebied van verduurzaming van de productie van levensmiddelen. Bijkomend doel is het zoeken naar verdere synergie tussen UCPH en Wageningen Univeirsiteit en Research. Universiteit van Kopenhagen -
01-01-2021/01-01-2026
The Protein Brewery is een innovatieve startup/scaleout die via precisiefermentatie nieuwe, duurzame eiwitbronnen mogelijk maakt, door gebruik te maken van zijstromen in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft een wetenschappelijke adviesraad van 4 mensen, waarvan ik er een ben. The Protein Brewery -
21-06-2020/Present
The Novo Nordisk Foundation funds research on scientific, humanitarian and social causes on Danish, Swedish, Norwegian, Finnish and Icelandic universities or other non-profit research organizations. I will be one of the 7 members of the committee (all university professors) for selection of projects in Plant Science, Agriculture and Food Biotechnology. Novo Nordisk Foundation